De week van de gehaktbal

De gehaktballen week

Weer een hervormer, de dame van de week zonder vlees. We besparen een hoop water, het kost 76 km. autorijden minder en 770 gram dierenvlees word er in mindering gebracht. Het staat hier te lezen. https://weekzondervlees.nl/waarom-doen-we-dit. Alleen de kleur van de site al, is vreselijk.

Daar komen groente en andere spullen voor in de plaats, en die kosten geen kilometers, kosten geen water, dus alles komt schoon van het land en zo uit de grond op je bord !

Het is gewoon weer een hype , je creëert iets staat in de belangstelling schrijft een boek, verdien er een hoop geld mee en klaar is je pensioen.

En er zijn voor ieder idee altijd volgers, die hebben zelf geen beslissing’s vermogen dus lopen ze ergens achter aan! Is wel leuk denken ze.

Waar voorstanders zijn , zijn er ook tegenstanders die houden niet van die flauwe kul.

Dus vandaar de gehaktballen week. We eten elke dag een gehakt balletje met een ander smaakje natuurlijk. Fantaseer maar raak, met veel uitjes, met weinig uitjes, zonder uitjes, met spekjes erin enz. enz. probeer het ook eens met ketjap ach gebruikt je fantasie en creëer elke dag wat anders.

Ga er voor de Nationale Gehakt Ballen Dag van 11 t/m. 16 maart

Gewoon, Dirk

Tags: No tags

Comments are closed.