Er wonen mensen op de Noordzee

Mensen wonen op de Noordzee                                                                   

In het zuiden van de Noordzee wonen mensen!  Of ze nu onder dan wel boven op het water leven dat hebben ze nog niet verteld. Ik ben er heel zeker van. Misschien hebben ze wel een heel mooi huis onder water en krijgen ze zuurstof via leidingen? Er liggen genoeg leidingen door de Noordzee en oceanen dus daar ligt het niet aan. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze in prachtige villa’s wonen op het water een soort drijvend eilandje er is daar plaats genoeg, want er wonen er best veel.

Het zijn wel aparte mensen zoals iedereen wel apart is. Maar deze mensen maken een uitzondering op de regel. Ze hebben blijkbaar geen last van corona en gaan veel op vakantie en maken veel uitjes dat klink natuurlijk best lullig. Want uitjes groeien ook in de grond rot taal eigenlijk dat Nederlands. Laten we zeggen dat ze veel weg zijn.

Ik kom ze vaak tegen en misschien jullie ook wel? Het zit namelijk zo ik kom heel veel auto’s tegen die op het midden van de weg rijden! En ook wel aan de linkse kant. Die aan de linkse kant rijden wonen natuurlijk dichter tegen Engeland aan dat spreekt voor zich.

Ik mag hopen dat ze aangehouden worden voor een bekeuring, kunnen ze ook gelijk een preek krijgen dat het beter is om thuis te blijven in deze corona tijd.

 

Geluk voor u allen,

Gewoon Dirk

Tags: No tags

Comments are closed.