Ik heb het!

Ik heb het!                                                                 22-07-2021

 

Mijn vrouw heeft het niet maar mijn dochter heeft het ook. Ik kom best wel tweebenige tientenige tegen die het ook hebben, doch het merendeel heeft het niet en dat is best irritant.

Ze bewegen zich zeer lomp, gaan op een T kruising spontaan staan kletsen met tegemoetkomende kennissen met de handen aan het stuur en blokkeren alle regels van het verkeersreglement. Ook in het park wordt een aangegeven route met éénrichtingverkeer totaal genegeerd en lopen ze zo breed mogelijk met absoluut geen gevoel waar de medemens zich begeeft.  

Om over de supermarkt maar niet te spreken, één grote chaos van krioelende mensen zonder dat ze de mede aardkloot bewoners in de gaten hebben. Ik weet gewoon waar de karretjes en mandjes dragers zich bevinden, heel simpel, misschien heb ik wel ogen op mijn rug haha!

Als ik aan het verkeer deelneem weet ik waar de auto zich links, rechts, voor en achter mij zich begeeft. Waarom gebruiken ze dan die hersenscellen niet als ze lopen of fietsen, er bevinden zich meer bewoners in dit heelal!

Ik ga een I.O.V. workshop geven eigenlijk een rotwoord we zitten in Nederland het is  (ervaringsdeskundigen middag).  Leren om alle hersenscellen te gebruiken, vooral voor de I.O.V. technieken.

 

Groeten,

Gewoon Dirk

p.s. I.O.V. staat voor individueel oriëntatie vermogen.

Tags: No tags

Comments are closed.