Internet

Internet gek                                                                         

Normaal vind ik internet best wel cool, ja kan er veel mee. Maar met al dat privacy gelazer wordt ik er toch wel heel gallisch van.

Als je op een site komt verschijnt  er gelijk een pop-up aan om mijn te beschermen en dan komt er nog één aan met cookies wat wordt vervolgd met een nieuwsbrief abonnementje. Zo’n abonnementje levert je iedere dag weer een hoop irritatie op met onbenullig gezwets.

Heb ik thuis jaren lang geproduceerd om de brievenbus voor overtollig drukwerk te beschermen word ik nu bevuild met digitale troep.

Met de middenstand van tegenwoordig is het al niet veel beter gesteld. Koop bij de middenstand brult iedereen. Maar de service is ook ver te zoeken en bij de meeste grootgrutters moet je ook nog zelf scannen zo komen wij niet meer in Utrecht bij die meubelboer uit Zweden omdat je alleen maar zelf moet scannen om te betalen.

Maar bij online winkelen word je weer gek gemaakt  met mailtjes wat je van ze vind! Het kost je maar drie minuten om het even in te vullen. Dan werk je weer voor het bedrijf in de marketing! Ik heb het ze afgeleerd door alles negatief in te vullen.

En dan heb ik het niet eens over alle digitale briefjes over de bezorging die dan ook nog eens ontvangt.

We gaan meer zelf maken en ruilen, b.v. met eten gaat dat heel goed. We zullen de economie eens gek gaan maken.

 

Gewoon Dirk

Tags: No tags

Comments are closed.