Modern sprookje

Als we in Nederland met 8 miljoen mensen leefden dan hadden we allemaal een stukje grond een grote schuur en een klein huisje. We verbouwde groenten en aardappelen voor ons eigen gebruik. De groente en het fruit wat we niet direct konden opeten werd in de weck gedaan zodat we voor de winter genoeg in huis hadden. We leven zoals de natuur het bedoeld heeft ! genieten van de vogels die zingen en de prachtige kleuren die je ogen strelen in de 4 jaargetijden.

Wat we niet hadden misten we ook niet, dus geen smartphone, internet, en een hele grote supermarkt. Waarvan de managers nu de gelegaliseerde criminelen zijn die de moderne boeren uitzuigen. Automobielen zagen we niet veel dus weinig luchtvervuiling uit die hoek. Ook weinig luchtvervuiling van fabrieken waar onnodige dingen worden gemaakt die totaal overbodig in je dagelijks leven zijn.

We hoeven ook niet te betalen en voorop te lopen met het klimaat akkoord want eens in de zoveel miljoen jaar klapt de aardbol nu eenmaal, daar kan je niet tegen aan betalen.

En alle Nederlanders leefden niet zo lang maar wel super gelukkig. Nu nog even een theater manager opzoeken en de rollen verdelen, dan hebben we een dijk van een nieuwe musical.

Gewoon Dirk

Tags: No tags

Comments are closed.