Stroomstoring

Stroomstoring                                                       1-12-2022

Ik had even na 0.0  uur een flesje gefermenteerd water open getrokken.  Toen het stroomdraaitje in de centrale het begaf. Uit pure balorigheid in mijn grijze massa een enorme wellust het ook eens te melden. Je krijgt natuurlijk en computertje aan de lijn, 8 miljard tweebenige op de bol maar allemaal te bedonderd om de telefoon op te nemen.

Afijn ik het keuzemenu doorgeworsteld en dan vertellen ze dat je op de computer met internet kan vinden of de storing in je huis ligt of ook buiten in de wijk.

Dat vindt ik echt geniaal hoe verzinnen ze het. Maar de pc doet het niet want er is geen stroom ik weet niet hoe het met de rest zit maar ik heb geen generator stand-by voor het pc’tje.

Dus men gaat er al vanuit dat iedereen een smartphone heeft! Ik kan je vertellen dat dat niet zo is.

Je kan ook nog lezen op de digitale snelweg of de telefoon het nog doet zonder stroom Het antwoord is echt fenomenaal “een smartphone met een volle accu doet het minstens nog een paar uur “ kijk dat zijn oplossingen geweldig hoe kom je erop.

Toen ik Stedin aan de denkbeeldige lijn had was ik de 151ste  beller na een half uurtje nog eens gebeld was ik de  53ste  

Daarna kreeg ik een antwoord dat er in mijn postcode gebied een stroomstoring was knap he na 300 meldingen.

Ik ben maar naar bed gegaan het flesje met gefermenteerd water was toch leeg.

Er was een tijd als er geen stroom was, dat je gewoon een kaarsje aanstak en niemand zich er druk over maakte we hadden geen diepvries geen koelkast en geen elektrische auto’s best wel lachen die goede ouwe tijd.

Gewoon Dirk

Tags: No tags

Comments are closed.