Tijd besparen

Tijd besparen.                           

Je kan een heleboel tijd besparen in je leven, die je dan voor leuke dingen kan gebruiken.

Het gaat dit keer over de homo sapien oftewel de mens, de tweebenige tientenige. Het begint met een willekeurige discussie als je al merkt dat het niets wordt met die persoon, erna ga je een spelletje spelen. In de trant van grof zeggen hoe je erover denkt.

Vervolgens kun je aan het gelaat en de ogen lezen wat hij of zij denkt: afwijzend of goedkeurend. Is het afwijzend dan voer je de druk op. Laat de persoon vooral in zijn waarde, praat mee met hun verhaal maar geef een dominante mening en zeg wat jij ervan denkt. Binnen de kortste keren heb je er iemand bij die je bloed wel kan drinken en dan verlies je geen tijd.

Als je het met die persoon eens bent en er ontstaat een discussie met kleine of grote verschillen, die met een leuke ondertoon van de stem uitgesproken wordt, dan pas heb je een leuke discussie. Zo creëer je er een vriend of vriendin bij waarin je kan investeren. Want tijd die leuk wordt ingevuld, daaraan verspil je geen tijd. En er lopen best wel leuke mensen op dit hemellichaam.

Gewoon Dirk

Tags: No tags

Comments are closed.